Waterval

Salon Marja

Schoonheid, massage, manicure Salon

Laat u verwennen door professionele handen.

Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen door de behandeling te starten met de Wellness Water Relaxation 4 all senses; een ontspanningsritueel en geurbeleving, zoals de Sparkling Feeling of Nature, waarbij u zich even in een totaal andere wereld begeeft; de wereld van Monchique. Even weg van het drukke leven, even geen gedachten, even geen zorgen, laat ons u mee op reis nemen. Een reis langs eeuwenoude bossen, helder mineraalwater en watervallen. Olijfbomen en sinaasappelgaarden, groene heuvels, bloemen en de vele soorten vruchten. Ervaar de geuren van de natuur, en de rust niet te vergeten.  

Tijdens het vervolg van uw behandeling wordt rekening gehouden met uw huidtype en – conditie op het moment van de behandeling, worden de juiste producten ingezet.

Balans tussen lichaam en geest resulteert in een mooie huid.

Kiest u voor een gezichtsbehandeling of kiest u voor een lichaamsbehandeling?
Welke keuze u ook maakt, er wordt niet alleen aandacht besteedt aan uw huid, maar ook aan uw ontspanning. U merkt dit niet alleen tijdens de bijzondere ontspanningsrituelen en massages, maar ook in allerlei kleine details. Kies voor de combinatie van Beauty, Wellness en Huidtherapie; een uitgebreid aanbod in behandelingen voor gezicht en lichaam, voor zowel vrouwen als mannen.

Kies voor het unieke concept van Monchique.

 

Monchique